Hvordan velge en god fabrikk

Nå er det stadig flere fabrikker, men hvilken som er tillitsverdig og samarbeidsverdig for kunden er et problem.

Hvordan finne en god støpeprodusent med god kvalitet og service er en viktig ting for kunden.Ved valg av en støpefabrikk bør vi ikke bare vurdere støperiets produksjonsstyrke, støpekvalitet, men også vurdere om problemet kan løses i tide og effektivt.

Nå har vi i henhold til smidbart jernbeslag fabrikken oppsummerer følgende to aspekter å analysere.

1. Standardutstyret

For å se om gjengemåleren og ringmåleren kan samsvare med den internasjonale standarden.For eksempel for rørfittings, hvis gjengen ikke er standard, kan kunden ikke brukes.SDH fittings gjør 100% test for lufttrykket for å være sikker på at varene ikke lekker, og gjør at alle gjenger for fittings kan bekrefte til standarden.

2. Arbeiderkulturen

En god fabrikk har detaljspesialiserte avdelinger for å gjøre de spesielle tingene.I SDH beslag har designavdelingen til å designe de perfekte beslagene for kunden, og også forske på det nye miljøstøpeproduktet.Kvalitetsinspeksjonsavdelingen tester hvert parti av fraktvarene for å være sikker på at alt er bestått.Pakkeavdelingen er den andre kvalitetskontrollavdelingen mv.

Bare til deres strenge standarder da kan gi kunden et tilfredsstillende svar.Noen fabrikker hadde den standardiserte styringsprosessen, og er ikke sikker på om varene kan nå standarden, og også ettersalgstjenesten er ikke bekreftet, som alle er potensielle farer.

Lean bedriftskultur er den interne kraften i bedriftsutvikling.Med slanke prosesser, visuelle problemhåndteringsmetoder, standardiserte ledelsesstandarder og innovativ bedriftskultur, bør denne bedriften være attraktiv og samarbeidsverdig!

How to choose a good factory


Innleggstid: 17. desember 2021